JS Oy Pietarsaari
Armatek Oy

Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito ja muut huoltopalvelut vuosien kokemuksella JS Oy Pietarsaarelta.

JS Oy Pietarsaari on voimalaitoksien ja prosessiteollisuuden venttiilien huoltoon ja kunnossapitoon erikoistunut konserni. Palveluihimme kuuluvat myös varaosien valmistukset ja testaukset. Lisäksi tarjoamme sorvaus-, jyrsintä-, poraus-, aarporaus-, luokkahitsaus- ja lämpöhitsauspalvelut. Olemme alamme johtava ammattilainen, jolla on tarjota asiakkailleen korkeatasoista, nopeaa ja luotettavaa palvelua. Meillä on pitkä tuntemus alalta. Kohderyhmämme kostuu metalli- ja kemianteollisuudesta, laitetoimittajista, paperitehtaista ja voimalaitoksista jne. Pystymme takaamaan asiakkaillemme monipuolisen ja luotettavan palvelukokonaisuuden yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Tytäryhtiömme Armatek Oy on erikoistunut teollisuuden kunnossapito ja huoltotöihin.

JS Oy Pietarsaari on konserni, jonka omistuksessa on teollisuuden kunnossapitoon panostanut Armatek Oy. Armatek Oy on tamperelainen yritys, joka perustettiin vuonna 1984. Armatek Oy vastaa siis konsernin teollisuuden kunnossapito ja huoltotöistä. Armatek Oy on taannut konsernille monipuolisemmat palvelumahdollisuudet.

Teollisuuden kunnossapito - Miksi valita JS Oy Pietarsaari:

• Kokenut alan ammattilainen vuosikymmenten kokemuksella.
• Alan johtava asiantuntija teollisuuden kunnossapito ja huoltotöissä.
• Täynnä alan ammattilaisia ja korkeatasoisia työkoneita ja välineitä.
• Tyytyväisten asiakkaiden valinta niin Suomessa kuin muualla Euroopassa.
• Monipuolinen palveluntarjoaja teollisuuden alalla.
• Iso ja luotettava suomalainen konserni.

Takaamme palveluillamme laitoksien häiriöttömän käynnin ja luotettavuuden.

Huolehdimme siitä, että mm. huoltoseisokkien aikana laitoksissa tehdään ennalta sovitut huolto- ja korjaustyöt ammattimaisesti. Suoritamme myös huoltotöitä omilla konepajoillamme. Toimimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveita ja tarpeita. Olemme luotettava ja asiakaslähtöinen yhtiö. Huoltoseisokkien aikana huolletaan mm. voimalaitoksien höyryputkioissa olevia säätö-, sulku-, takaisku- ja varoventtiilejä. Kaikki teollisuuden kunnossapito ja huoltotyöt suunnitellaan ja toteutetaan tarkasti asiakkaan etujen mukaisesti.

Meillä on käytössä myös siirrettävät konepajakontit asiakkaan tarpeisiin.

JS Oy Pietarsaari ja Armatek Oy omistavat kummatkin siirrettävän konepajakontin. Kontti takaa mm. asiakkaalle mahdollisuuden jatkaa tuotantoaan normaalilla sykkeellä, vaikka osa laitoksesta olisikin huoltotoimenpiteiden takia suljettu tai toimii vajaalla. Siirrettävissä konteissamme on mm. sorvi, porakone, lasikuulapuhalluskaappi, koeponnistuspöytä ja työpöytä yms. Teollisuuden kunnossapito ja huoltotyöt hoidetaan siis pienintä yksityiskohtaa myöden, ottaen huomioon myös asiakkaan omat velvoitteet.

Laatu ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja.

Panostamme työmme laatuun ja sen korkeatasoisuuteen. Meillä on Inspecta Oy:n sertifioima laatujärjestelmä käytössä. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan ja työturvallisuudestaan. Kaikilla asentajillamme on voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Olemme yhtiö, joka välittää niin asiakkaistaan kuin henkilökunnastaan.

JS Oy Pietarsaari toimii myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Toimintamme ulottuu Suomen lisäksi myös Baltian alueelle ja Ruotsiin. Olemme suomalainen konserni ja haluamme pysyä alan kehityksessä jatkuvasti mukana. Panostamme osaamiseemme sekä laitekantaamme ja käytämme alan parhaita ohjelmia. Asiakas saa kauttamme palvelua nykyajan välinein ja tämän päivän ammattitaidolla. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, jotka käyttävät meitä vuodesta toiseen. Liity Sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja jaetaan yhdessä onnistuneen yhteistyön hedelmät – teollisuuden kunnossapito.

JS Oy Pietarsaari

 Ristikarintie 29, 68600 PIETARSAARI

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Työnjohtaja

Jarkko Karvonen
Puh. +358 40 5308 949
-

Työnjohto / Varasto

Petri Öhman
Puh. +358 40 1492 663
-

Myyntijohtaja

Niilo Kiiskilä
Puh. +358 40 7644 367
-

Armatek Oy

 Hepolamminkatu 36 A, 33720 TAMPERE

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Huoltopäällikkö

Mika Lopanus
Puh. +358 40 0812 255
-


Puh.
-