JS Oy Pietarsaari
Armatek Oy

Lämpökäsittely

Lämpökäsittely, esilämmitys ja karkaisupalvelut kattavasti JS Oy Pietarsaarelta

Konsernimme tarjoaa kattavat teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalvelut voimalaitoksille, laitetoimittajille, paperitehtaille sekä metalli- ja kemianteollisuudelle ym. Kauttamme saat mm. alihankinta-, sorvaus-, jyrsintä-, poraus-, aarporaus-, lämpökäsittely ja luokkahitsauspalvelut. Lisäksi meillä on käytössä kaksi siirrettävää konepajakonttia. Teemme myös varaosien valmistusta ja niiden testaustöitä. Olemme siis konserni, joka on erikoistunut teollisuuden alan venttiilien huoltoon.

Pystymme siis tarjoamaan asiakkaillemme huoltoseisokkien aikana kattavaa ja luotettavaa palvelua. Olemme yksi johtavista toimijoista alalla ja meillä on käytössä ison talon edut ja monipuolinen palveluvalikoima. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaan toiveita ja tarpeita. Hoidamme sovitut asiat kerralla kuntoon ja pidämme aikatauluista ja budjeteista kiinni.

Lämpökäsittely tehdään ammattimaisesti ja tarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti


JS Oy Pietarsaarella on käytössään erityinen lämpökäsittelyuuni. Se on ohjelmoitava ja dokumentoi tarkasti lämpökäsittelyn vaiheet. Kone myös tallentaa ja kokoaa tiedot raportin muotoon, josta tuloksia on helppo tulkita. Tarkka tieto on erityisen tärkeää, kun halutaan tehdä asiat korkeatasoisesti ja hyvin. Tietojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolista ja korkeatasoista palvelua. Lämpöuunilla tehdään mm. hitsauksiin liittyvät esilämmitykset ja lämpökäsittelyt. Meidän kauttamme tehty lämpökäsittely on taatusti tietorikasta ja osaavaa. Samalla lämpöuunilla tehdään myös monenlaisten materiaalien kovuuskäsittelyt, kuten karkaisu.

JS Oy Pietarsaaren kautta saat monipuolisen palveluarsenaalin käyttöösi:
• Teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalvelut
• Alihankintapalvelut ja osavalmistus
• Kappaleiden valmistukset ja testaukset
• Siirrettävät konepajakontit
• Tarjoamme tehokkaan konekannan monenlaisiin tarpeisiin.
• Konsultointi

Tarjoamme kustannustehokkaan ja monipuolisen palvelukokonaisuuden.

Lämpökäsittely ja kovuuskäsittelyiden lisäksi saat ison konsernin kautta myös muita alaan liittyviä kattavia huolto- ja teollisuuden toimenpidepalveluita. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja toiveet huolellisesti. Pystymme tarjoamaan huoltoseisokkien ajaksi myös väliaikaisia ja siirrettäviä konepajakontteja. Konepajakonteissa on vakiovarusteena mm. sorvi, porakone, lasikuulapuhalluskaappi, koeponnistuspöytä ja työpöytä yms. Käytössämme on myös Inspecta Oy:n sertifioima laatujärjestelmä, jota noudatamme erinomaisten lämpökäsittelytulosten saamiseksi.

Meillä on käytössä osaava henkilökunta laadukkailla työkoneilla.

JS Oy Pietarsaari panostaa työjälkeen ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Sijoitamme rahaa vuosittain uusiin työkoneisin ja työkaluihin sekä koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Otamme myös uusia alalle tulleita innovaatioita mielellämme vastaan ja pyrimme pysymään yhtenä alan johtavista ammattilaisista. Työntekijöillämme on voimassaolevat työturvallisuus- ja työtulikortit sekä nykypäiväinen ammattiosaaminen. Käytössämme on myös alan parhaat ohjelmat ja raportointityökalut. Esimerkiksi lämpökäsittely hoidetaan tarkasti tasokkaiden laitteiden ja pätevän henkilökunnan tekemänä.

Toimintamme ulottuu Suomen lisäksi myös muualle Eurooppaan.

Työskentelemme Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Toimintamme kasvaa koko ajan ja meillä riittää osaamista myös haasteellisiin tilaustöihin. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Eurooppaa. Valitsemalla JS Oy Pietarsaaren yhteistyökumppaniksesi et saa pelkästään alan parhainta palvelua vaan myös pitkäikäisen ja luotettavan yhteistyökumppanin vuosiksi eteenpäin. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme lisää, esimerkiksi lämpökäsittely tai teollisuuden kunnossapitotöistä. Me tiedämme mitä teemme ja näytämme sen konkreettisesti.

JS Oy Pietarsaari

 Ristikarintie 29, 68600 PIETARSAARI

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Työnjohtaja

Jarkko Karvonen
Puh. +358 40 5308 949
-

Työnjohto / Varasto

Petri Öhman
Puh. +358 40 1492 663
-

Myyntijohtaja

Niilo Kiiskilä
Puh. +358 40 7644 367
-

Armatek Oy

 Hepolamminkatu 36 A, 33720 TAMPERE

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Huoltopäällikkö

Mika Lopanus
Puh. +358 40 0812 255
-


Puh.
-