JS Oy Pietarsaari
Armatek Oy

Koeponnistus

Koeponnistus ja teolliset kunnossapitotyöt yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

JS Oy Pietarsaari on suomalainen konserni, joka on erikoistunut teollisuuden venttiilien huoltoon. Kasvatimme vuosia sitten toimintaamme ostamalla tamperelaisen Armatek Oy:n. Armatek oy on keskittynyt teollisuuden kunnossapito- ja huoltotöihin. Huoltotöiden ohella tarjoamme myös koeponnistus, alihankinta, sorvaus-, jyrsintä-, poraus-, aarporaus-, luokkahitsaus- ja lämpöhitsauspalveluita sekä varaosien valmistukset ja testaukset. Lisäksi meillä on käytössämme siirrettäviä konepajakontteja, jotka takaavat mm. huoltoseisokkien aikana tilaustöiden jatkuvuuden. Luotettavuus, kustannustehokkuus ja monipuolisuus ovat lähtökohtiamme. Meillä on siis tarjota kattava palvelukokonaisuus asiakkaan monenlaisiin tarpeisiin.

Koeponnistus tehdään meillä huolella ja ammattitaitoisesti.

Koeponnistuksella tarkastetaan painelaitteen, kuten venttiilien paineenkestävyys ja todetaan mahdolliset läpivuodot tiivisteissä. Tehokkailla laitteillamme onnistumme huomaamaan kaikki mahdolliset epäkohdat kappaleissa. Teemme koeponnistukset pääosin vedellä ja varoventtiilit koestetaan ja paineistetaan ilmalla tai kaasulla. Hyvässä kunnossa olevien venttiilien tiiveys varmistetaan vesikoepaineella ja muut venttiilit vastaavasti paineilmalla ja kaasulla. Koestuksessa tiiveystarkastuksen lisäksi säädetään jousivoiman asetuspaine. Koestuksen jälkeen varoventtiilit sinetöidään asentaen lyijykelankaan säätökilpi todennetuin tiedoin. Lopuksi tehty koeponnistus ja huoltotyöt raportoidaan.

Käytössämme on Legatest-menetelmä.

Varoventtiilien asetuspaineen tarkastus ja säätö tehdään esimerkiksi laitoksen käynnin aikana ja se toteutetaan Legatest-menetelmällä. Huoltoseisokkien aikana asetuspaineiden säätö voidaan toteuttaa myös kylmätestauksena. Laite mittaa säädetyn jousivoiman, jossa venttiili alkaa avautua ja laite rekisteröi tiedot tietoyksikköönsä. Mikäli venttiili on ala- tai yläviritteinen teemme tarvittavat säädöt oikeaan asetuspaineeseen. Lopuksi hyväksytty testaus tulostetaan todistukseksi. Todistus pitää sisällään kattavat tulokset graafisessa ja numeerisessa muodossa. Koestusta valvoo ulkopuolinen laitoksen painelaitetarkastaja.

JS Oy Pietarsaari tarjoaa koeponnistus ja koestuspalvelut seuraavasti

• Käytössä tasokkaat laitteet, ohjelmat ja henkilökunta
• Legatest-menetelmä
• Tarkat ja luotettavat tulokset heti
• Tiivisteiden oikeaoppiset säädöt
• Ulkopuoliset tarkastajat valvomaan työjälkeä.
• Konsernin muut kattavat palvelut
• Apuohjausyksikön painekaarien viritys tarkistetaan mahdollisuuksien mukaan.

Laadukkaat koneet, ohjelmat ja henkilökunta ovat käytössäsi koko koeponnistuksen aikana.

JS Oy Pietarsaaressa panostetaan laitteiden ja koneiden toimivuuteen ja nykypäiväisyyteen. Päivitämme säännöllisesti konekantaamme ja pidämme sen jatkuvasti iskussa. Meidän kautta saat korkeatasoista työjälkeä. Meillä on myös käytössä hyvät ohjelmat CADS-piirustusta myöden sekä koulutettu henkilökunta. Esimerkiksi koeponnistus hoidetaan ammattilaistemme tarkan työn tuloksena. Huolehdimme työntekijöiden asianmukaisesta koulutuksesta sekä työturvallisuudesta. Heillä on voimassa jatkuvasti työturvallisuus- ja tulityökortit.

Toimimme myös muualla Euroopassa.

Toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Kohderyhmänämme ovat voimalaitokset, laitetoimittajat, paperitehtaat sekä metalli- ja kemianteollisuus. Meillä on tarjota asiakkaillemme laaja palvelukokonaisuus, joka kattaa alalla vaaditut palvelut. Koeponnistus ja koestuspalvelut saat tarvittaessa nopeasti ja luotettavasi JS Oy Pietarsaaren kautta. Liity Sinäkin tuhansien asiakkaidemme tyytyväiseen joukkoon ja valitse alan yksi johtavista tähdistä yhteistyökumppaniksesi ja olet taatusti tyytyväinen lopputulokseen.

JS Oy Pietarsaari

 Ristikarintie 29, 68600 PIETARSAARI

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Työnjohtaja

Jarkko Karvonen
Puh. +358 40 5308 949
-

Työnjohto / Varasto

Petri Öhman
Puh. +358 40 1492 663
-

Myyntijohtaja

Niilo Kiiskilä
Puh. +358 40 7644 367
-

Armatek Oy

 Hepolamminkatu 36 A, 33720 TAMPERE

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Huoltopäällikkö

Mika Lopanus
Puh. +358 40 0812 255
-


Puh.
-