JS Oy Pietarsaari
Armatek Oy

Alihankintakonepaja

JS Oy Pietarsaari on myös tarvittaessa luotettava alihankintakonepaja.

JS Oy Pietarsaari konserni on kokenut teollisuuden kunnossapito- ja huoltotöitä tarjoava yhtiö. Olemme erikoistuneet esimerkiksi voimalaitosten ja prosessiteollisuuden venttiilien huoltoon ja kunnossapitoon sekä varaosien valmistukseen ja testaukseen. Lisäksi kauttamme saat myös sorvaus-, lämpöhitsaus-, poraus-, aarporaus-, luokkahitsaus- ja jyrsintäpalvelut. Toimimme myös alihankintakonepajana. Kohderyhmämme kattaa mm. paperitehtaat, voimalaitokset, laitetoimittajat sekä metalli- ja kemianteollisuuden jne. Palvelukokonaisuutemme on siis monipuolinen ja osaamista riittää myös haasteellisiin projekteihin – alihankintakonepaja.

Meillä JS Oy Pietarsaaressa on käytössä tasokas konekanta, joka mahdollistaa alihankintakonepaja ja teollisuuden kunnossapitopalvelut saman katon alta. Teemme myös osavalmistusta, kuten mm. kuljettimet, pumput, sulkusyöttimet ja suuttimet. Tarvittaessa toimimme huoltoseisokin ajan asiakasyrityksen alihankintakonepajana tai siirrämme siirrettävän konepajakontin asiakkaan käyttöön. Olemme kustannustehokas, luotettava ja nopea toimija.

JS Oy Pietarsaari on monipuolinen alihankintakonepaja

• Kattava palveluvalikoima: Meidän kauttamme saat tilattua esimerkiksi alihankintakonepaja ja muut teollisuuden alan palvelut.
• Osavalmistus: sulkusyöttimet, suuttimet, kuljettimet ja pumput valmistetaan kauttamme korkeatasoisia laitteita ja ohjelmia käyttäen.
• Kustannustehokas ja laadukas: Ison talon palvelut takaavat kustannustehokkaat tuotteet ja palvelut laatua unohtamatta.
• Kokemus: Vuosikymmenien mittainen kokemus ja tyytyväiset asiakkaat ovat valttikorttimme nyt ja tulevaisuudessa.
• Luotettava toimija: Olemme pitkäikäinen toimija alalla ja noudatamme sovittuja aikatauluja ja budjettia.
• Siirrettävät konepajakontit: Meillä on omistuksessamme peräti kaksi siirrettävää konepajakonttia.

Asiakkaan tarpeet ja toiveet otetaan huomioon ja niitä kunnioitetaan koko projektin ajan.

Esimerkiksi alihankintakonepaja ja huoltopalvelut saat kauttamme tarpeittesi mukaisesti. Tarvitsitpa sitten alihankintakonepajapalveluitamme vain sesongin tai huoltoseisokin ajaksi: me tarjoamme yrityksellesi kattavat alihankintakonepajapalvelut. Teemme sen minkä lupaamme ja panostamme asiakastyytyväisyyteen ja pitkäikäisiin asiakassuhteisiin.

Kokeneet ammattilaisemme tietävät mitä tekevät.

JS Oy Pietarsaari panostaa laadun ohella myös työntekijöiden osaamiseen ja työturvallisuuteen. Henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti ja heiltä löytyy asianmukaiset tulityö- ja työturvallisuuskortit. Lisäksi henkilöstömme käytössä on laadukkaat alan ohjelmat CADS -piirustusta myöden. Vuosittain myös uusimme koneistoamme. Meillä on siis nykyajan koneet ja monipuolinen konekanta asiakkaan monenkirjaviin tarpeisiin.

Aikatauluista ja budjeteista pidetään kiinni eikä laadusta tingitä.

Kokeneena toimijana tiedämme, kuinka tärkeää alihankintakonepajana on seurata tarkasti budjettia ja sovittuja aikatauluja. Olemme kilpailukykyinen konserni, jolla on tarjota tasokkaat palvelut hyvällä hinnalla. Aikataulut pitävät ja budjetissa ei venytä. Olemme alan yksi johtava asiantuntija, jolla on puitteet ja osaaminen nykypäivää vastaavalla tasolla. Lisäksi panostamme laatuun Inspecta Oy:n sertifioimalla laatujärjestelmällä.

Alihankintakonepaja – toimimme myös Suomen ulkopuolella

Toimimme tänä päivänä Suomen lisäksi myös muualla Eurooppaa: Ruotsissa ja Baltian maissa. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Euroopan alueella. Myönteisen palautteen siivittämänä toimintamme kasvaa jatkuvasti. Liity Sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja aloitetaan parhaassa tapauksessa pitkäikäinen yhteistyökuvio, joka hyödyttää molempia osapuolia. JS Oy Pietarsaari on juuri sellainen alihankintakoepaja, mitä tarvitset.

JS Oy Pietarsaari

 Ristikarintie 29, 68600 PIETARSAARI

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Työnjohtaja

Jarkko Karvonen
Puh. +358 40 5308 949
-

Työnjohto / Varasto

Petri Öhman
Puh. +358 40 1492 663
-

Myyntijohtaja

Niilo Kiiskilä
Puh. +358 40 7644 367
-

Armatek Oy

 Hepolamminkatu 36 A, 33720 TAMPERE

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Huoltopäällikkö

Mika Lopanus
Puh. +358 40 0812 255
-


Puh.
-