JS Oy Pietarsaari
Armatek Oy

Aarporaus

JS Oy Pietarsaaren palvelukokonaisuuteen kuuluu myös aarporaus.

JS Oy Pietarsaari on pietarsaarelainen konserni. Konsernin huoltotöistä vastaa tamperelainen Armatek Oy, joka ostettiin vuonna 2003. Olemme erikoistuneet mm. voimalaitosten ja prosessiteollisuuden venttiilien huoltoon ja kunnossapitoon sekä varaosien valmistukseen, asennukseen ja testaukseen. Meillä on tarjota asiakkaillemme monipuolinen palvelukokonaisuus luotettavalla ja osaavalla otteella. JS Oy Pietarsaaren kautta saat myös poraus-, sorvaus-, jyrsintä-, aarporaus, luokkahitsaus- ja lämpöhitsauspalvelut. Palvelukokonaisuutemme on siis kattava.

Monipuolinen konekantamme sorvaa kappaleet sekä ulko- että sisäpuolelta.

Isot kappaleet, jotka eivät sovellu sorviin työstetään aarporalla. Teemme mm. hitsauspäiden ja tiivistepintojen työstöjä sekä venttiilien istukkarenkaiden irrotuksia jne. Monipuolisen koneistuksemme ansiosta pystymme poraamaan ja jyrsimään kappaleita myös sisä- ja ulkopuolelta. Korkeatasoinen aarporaus onnistuu kauttamme siis vaivattomasti tehokkaan laitekantamme ja asiantuntijoidemme avulla. Olemme olleet alalla vuosikymmeniä ja tiedämme mitä teemme.

Aarporaus lyhyesti

• Aarporaus: Erinomaisella laitekannalla pystymme tekemään mm. venttiilien istukkarenkaiden irrotukset ja tiivistepintojen työstöt.
• Sorvaus ulko- ja sisäpuolelta: Pystymme sorvaamaan kappaleita sekä sisä- että ulkopuolelta.
• Osavalmistus: Valmistamme tilauksesta kappaleita ja niiden osia sekä testaamme ne huolella.
• Ison konsernin edut: Olemme iso konserni, jolla on monipuolinen ja kustannustehokas palvelukokonaisuus.
• Laatu: Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja satsaamme ajan tasalla olevaan laitekantaan ja nykypäivän ohjelmiin.
• Luotettava: Meillä on tuhansia tyytyväisiä ja pitkäikäisiä asiakassuhteita.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

Meidän kauttamme saat kokonaisvaltaista palvelua liittyen kaikkeen teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalveluihin. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaan tarpeita ja toiveita. Tarvittaessa järjestämme asiakkaalle huoltoseisokkien ajaksi siirrettävät konepajakontit käyttöön. Ne helpottavat asiakkaan omia tilauksia ja velvollisuuksia. Aarporaus ja teollisuuden muut toimenpidepalvelut hoidetaan siis vankalla ammattitaidolla ja sovittujen aikataulujen mukaisesti. Budjeteissa pysytään ja pidämme asiakkaat jatkuvasti ajan tasalla.

Aarporaus tehdään tehokkailla laitteilla ja pätevän henkilökunnan tekemänä.

Satsaamme vuosittain uusiin työkoneisiin ja välineisiin. Pidämme kalustomme nykypäiväisenä ja ohjelmat uusina. Henkilökunnan osaamiseen ja koulutukseen panostetaan. Huolehdimme, että työntekijöillämme on ajan tasalla olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Käytössämme on myös tasokkaat ohjelmat, kuten CADS -piirustusohjelma. Olemme kokenut yhtiö ja teemme työt nykypäivän ottein ja vaatimuksin, kuten esimerkiksi aarporaus ja alihankintapalvelut. Meillä on myös käytössä tasokas sertifioitu laatujärjestelmä.

Toimimme Suomessa ja ulkomailla.

Toimintamme ulottuu Suomen lisäksi myös Ruotsiin ja Baltian maihin. Olemme iso konserni, joka koostuu kahdesta alansa asiantuntijayrityksestä. Ison talon valikoima ja edut ovat asiakkaillemme suureksi hyödyksi, sillä saman katon alta löytyvät kattavat teollisuuden alan palvelut. Olemme kustannustehokas ja nopea toimija. Kohderyhmäämme ovat metalli- ja kemianteollisuus, voimalaitokset, laitetoimittajat ja paperitehtaat. Panostamme pitkäikäisiin asiakassuhteisiin ja molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Suomessa ja ulkomailla. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja aloitetaan parhaassa tapauksessa yhdessä vuosikymmeniä kestävä yhteistyö.

JS Oy Pietarsaari

 Ristikarintie 29, 68600 PIETARSAARI

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Työnjohtaja

Jarkko Karvonen
Puh. +358 40 5308 949
-

Työnjohto / Varasto

Petri Öhman
Puh. +358 40 1492 663
-

Myyntijohtaja

Niilo Kiiskilä
Puh. +358 40 7644 367
-

Armatek Oy

 Hepolamminkatu 36 A, 33720 TAMPERE

Toimitusjohtaja

Jarmo Piippo
Puh. +358 50 0407 594
-

Huoltopäällikkö

Mika Lopanus
Puh. +358 40 0812 255
-


Puh.
-